Select Page

INTERACTIVE ESCAPE EXPERIENCE

DE X-CUBE
EXPERIENCE

ESCAPE FROM REALITY. ENTER THE X-CUBE!

Houd je van uitdagingen? Dan is de X-Cube een must do voor jou en je vrienden! In de X-Cube kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Speel bijvoorbeeld onze game Spytraining waarin Katja Schuurman jouw team opleidt tot een echte secret agents en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar. De Spytraining is er ook voor kinderen, samen met Sterre Koning wordt je door de missies heen geloodst. Of onze nieuwe family game Agent 8008 met Youtuber Ronald! Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame, jullie worden zelf onderdeel van je eigen game-scenario. Wij noemen het de “Interactive Escape Experience”.

Beleef het samen

De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, blacklight, lichteffecten en geluidssysteem. Daarnaast zijn er verschillende objecten waar spellen en opdrachten mee uitgevoerd kunnen worden. 

Meerdere experiences

In de X-Cube kan je diverse belevingen spelen met 2 tot 6 personen van 30 of 60 minuten. Er zijn spellen voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld Spy Training met Katja Schuurman in de hoofdrol of de Spytraining kids met Sterre Koning. Daarnaast kan je nu ook de nieuwe family game Agent 8008 boeken!

Speel in heel nederland

De X-Cube is inmiddels op meer dan 18 locaties te vinden in heel Nederland. Boeken gaat eenvoudig online. Je krijgt vervolgens een code waarmee je de X-Cube in kan. Na het spelen ontvang je online je score en foto’s.

ONZE EXPERIENCES

spytraining

met katja schuurman

Samen met Katja Schuurman word jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

9
speelduur

30 of 60 minuten

9
aantal personen

2 - 6 personen

9
moeilijkheidsgraad

voor volwassenen

9
30 minuten versie

vanaf €9,50 P.P

9
60 minuten versie

vanaf €17,50 P.P

AGENT 8008

met Ronald Vledder

Een compleet nieuwe X-Cube experience met bekende Youtuber Ronald Vledder! In 8 spannende missies moeten jullie Agent 8008 helpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden uit de handen van de mysterieuze hacker…gaat het jullie lukken?

9
speelduur

30 minuten

9
aantal personen

2 - 6 personen

9
moeilijkheidsgraad

voor kinderen vanaf 9 jaar

9
30 minuten versie

vanaf €9,50 P.P

spytraining kids

met STERRE KONING

Samen met Sterre Koning word jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

9
speelduur

30 minuten

9
aantal personen

2 - 6 personen

9
moeilijkheidsgraad

voor kinderen vanaf 9 jaar

9
30 minuten versie

vanaf €9,50 P.P

Meer dan 18 locaties in
nederland en Belgie!

Race Planet

Amsterdam

Antwerp bowling

Antwerpen

Zero 55 Apeldoorn

Apeldoorn

Lot66

Breda

Terhills Resort

Dilsen-Stokkem

Glowgolf

Eindhoven

Zero55

Enschede

Glowgolf

Kerkrade

Theater Koningshof

Maassluis

Hollywood Event Center

Rotterdam

Play-in

Utrecht

DockFec

Vlissingen

De Boshoek

Voorthuizen

Centerparcs

Zandvoort

Skagaventure

Schagen