Select Page

THE NEW GENERATION

ESCAPE ROOM

NU IN MAASSLUIS

EEN COMPLEET NIEUWE ERVARING

De x-cube is een unieke beleving waarin jij en jouw vrienden de uitdaging aangaan om in 1 uur de ultieme spion te worden. Beleef een nieuwe Game-ervaring waarin jouw team de hoofdrol speelt. X-cube is een Interactieve beleving van beeld, licht en geluid. Ervaar het zelf!

BEKIJK DE TRAILER

bioscoop beleving

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

race tegen de klok

In de X-Cube heb je een uur de tijd voor je beleving. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zet jij wel de hoogste score neer!

de deur is altijd open

De X-Cube is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt. En je telefoon mag je gewoon tijdens het spel bij je hebben:)

WORLD
INTELLIGENCE
CENTER

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen training? De eerste beleving in de X-Cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

> optimaal voor 4 personen
> vanaf 12 jaar
> tijdsduur 60 min.

 

 Binnenkort komt er ook een familie editie beschikbaar vanaf 8 jaar.

Informatie

De eerste x-cube staat in koningshof maassluis en is te boeken

KONINGSHOF MAASSLUIS

De eerste X-Cube staat bij Theater Koningshof in Maassluis. Uiverlaan 20, 3145XN MAASSLUIS. Parkeerplaatsen zijn er in overvloed en parkeren in gratis.

 

N

CORONA PROOF

Je kunt de X-Cube met 4 personen betreden en zelfs met 6 personen uit hetzelfde huishouden of woonadres. Mondkapjes zijn in de X-Cube niet verplicht en we ontsmetten de X-Cube tussen iedere groep.

DOELGROEP

De huidige experience is het meest geschikt vanaf 12 jaar in een groep van 4 personen. Groepen kunnen van 2 tot 6 personen en er is officieel geen leeftijdsgrens. 

E-mail X-Cube via info@x-corp.nl of volg onze social media account op Facebook.

Zakelijk zijn we bereikbaar via 010-599 91 11. Dit is niet voor boekingen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com