BEleef de  x-cube in de KONINGSHOF Maasluis

 

Beleef een nieuwe experience met jouw vrienden, familie of collega’s in de X-Cube.

EEN nieuwe beleving

Beleven doe je in de X-Cube. Heel Nederland staat straks vol met X-Cubes, waar je allerlei verschillende belevingen kunt doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. De eerste X-Cube game is de “Spy Training” waar je als team 10 opdrachten moet uitvoeren om de titel Meesterspion in de wacht te slepen. De game duurt ongeveer een uur en het zijn  escaperoom-achtige opdrachten.

De game is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

NU IN MAASSLUIS

De eerste X-Cube is nu beschikbaar in Maassluis. Dus wees er snel bij en boek jouw eerste X-Cube experience met vrienden en familie!

In het laatste kwartaal van 2021 komt de X-Cube ook beschikbaar in Apeldoorn, Breda, Eindhoven,  Enschede, Kerkrade, Rotterdam, Utrecht en Vlissingen.

COVID 19

COVID 19: Je kunt de X-Cube zonder problemen met 4 personen spelen en zelfs met 6 personen uit je eigen adres of huishouden. We houden de X-Cube goed schoon en het is goed geventileerd.

Voor toegang tot de X-Cube in Theater Koningshof is vanaf 6 november tijdelijk een coronapas, vaccinatiebewijs of test nodig.

wat is de xcube?

De X-Cube bestaat uit een kubus van 16 m², heeft een groot touchscreen en is ingericht volgens een bijpassend thema.
Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen.

0

bioscoop beleving

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

race tegen de klok

In de X-Cube heb je een uur de tijd voor je beleving. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zet jij wel de hoogste score neer! 

de deur is altijd open

De X-Cube is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt. En je telefoon mag je gewoon tijdens het spel bij je hebben:)

WORLD
INTELLIGENCE
CENTER

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen training? De eerste beleving in de X-Cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

> optimaal voor 4 personen
> vanaf 12 jaar
> tijdsduur 60 min.

 

 Binnenkort komt er ook een familie editie beschikbaar vanaf 8 jaar.

Informatie

De eerste x-cube staat in koningshof maassluis en is te boeken

KONINGSHOF MAASSLUIS

De eerste X-Cube staat bij Theater Koningshof in Maassluis. Uiverlaan 20, 3145XN MAASSLUIS. Parkeerplaatsen zijn er in overvloed en parkeren in gratis.

 

N

CORONA PROOF

Je kunt de X-Cube met 4 personen betreden en zelfs met 6 personen uit hetzelfde huishouden of woonadres. Mondkapjes zijn in de X-Cube niet verplicht en we ontsmetten de X-Cube tussen iedere groep.

DOELGROEP

De huidige experience is het meest geschikt vanaf 12 jaar in een groep van 4 personen. Groepen kunnen van 2 tot 6 personen en er is officieel geen leeftijdsgrens. 

E-mail X-Cube via info@x-corp.nl of volg onze social media account op Facebook.

Zakelijk zijn we bereikbaar via 010-599 91 11. Dit is niet voor boekingen.