Select Page

experience the x-cube

Beleef een nieuwe experience met jouw vrienden, familie of collega’s in de X-Cube Maassluis.

Een nieuwe beleving in Maassluis

Beleven doe je in de X-Cube. Heel Nederland staat straks vol met X-Cubes, waar je allerlei verschillende belevingen kunt doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom.

Zie de X-Cube als een kruising tussen een escaperoom en een videogame. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.

NU IN MAASSLUIS

In Maassluis staat de X-Cube bij Theater Koningshof. Bij binnenkomst neem je de trap naar boven en dan zie je de X-Cube staan.

Theater Koningshof is door de ruime openingstijden, centrale ligging en grote parkeerplaats een ideale locatie voor de X-Cube. 

COVID 19

Je kunt de X-Cube zonder problemen met 2 tot 6 personen spelen. Je kunt afstand houden indien nodig, we houden de X-Cube schoon en het is goed geventileerd. Mondkapjes zijn niet nodig.

Voor toegang tot Theater Koningshof en dus ook tot de X-Cube is vanaf 6 november 2021 een coronapas, vaccinatiebewijs of test nodig.

De coronapas is bij Theater Koningshof alleen nodig vanaf 18 jaar.

wat is de xcube?

De X-Cube bestaat uit een kubus van 16 m², heeft een groot touchscreen en is ingericht volgens een bijpassend thema.
Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen.

bioscoop beleving

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

race tegen de klok

In de X-Cube heb je een uur de tijd voor je beleving. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zet jij wel de hoogste score neer!

de deur is altijd open

De X-Cube is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt. En je telefoon mag je gewoon tijdens het spel bij je hebben:)

Daarnaast is de X-Cube ook rolstoelvriendelijk.

 

WORLD
INTELLIGENCE
CENTER

Hoe goed houdt jouw team zich tijdens een spionnen training? De eerste beleving in de X-Cube is nu te bezoeken en daar moeten de deelnemers een aantal opdrachten doen om te kijken of ze goede spionnen zouden zijn. Kan jouw team goed samenwerken? Kunnen jullie een target volgen? Codes kraken? Afluisterapparatuur opsporen? De waarheid achterhalen?

> optimaal voor 4 tot 6 personen
> vanaf 12 jaar
> Vanaf €15 p.p.
> tijdsduur 60 min.

 

In Q4 komt er ook een kindergame beschikbaar van 8-12 jaar.

Informatie

De X-Cube Maassluis staat in Theater Koningshof

KONINGSHOF MAASSLUIS

De eerste X-Cube staat bij Theater Koningshof in Maassluis. Uiverlaan 20, 3145XN MAASSLUIS. Parkeerplaatsen zijn er in overvloed en parkeren in gratis.

De X-Cube is rolstoelvriendelijk.

Theater Koningshof is te bereiken via
010 591 1430

 

N

CORONA PROOF

Je kunt de X-Cube met 2 tot 6 personen betreden en de ventilatie is goed op orde.

DOELGROEP

De huidige experience is het meest geschikt vanaf 12 jaar in een groep van 4 tot 6 personen. Er is officieel geen leeftijdsgrens, maar de game is ontworpen voor (jong) volwassenen.

E-mail X-Cube via info@x-corp.nl