Select Page

UNIEKE BEKLEVING IN MAASSLUIS!

DE X-CUBE
EXPERIENCE

UNIEKE BEKLEVING IN MAASSLUIS!

DE X-CUBE
EXPERIENCE

DE X-CUBE

Beleef  het samen!

De X-Cube in de Koningshof biedt belevingen voor jong en oud! De X-cube is een ruimte van 4 bij 4 meter en gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je Escape games op een nieuwe manier! We hebben ervaringen voor volwassenen en kinderen van 30 en 60 minuten. Dus wacht niet langer en beleef het zelf!

BEKIJK DE TRAILER:

voor 2 tot 6 personen

Meerdere experiences

Games Van 30 tot 60 minuten

BEKIJK ONZE EXPERIENCES

UITDAGINGEN VOOR JONG EN OUD!

spy training

met katja schuurman

Samen met Katja Schuurman wordt jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

9

30 of 60 minuten

9

2 - 6 personen

9

voor volwassenen

Brand Name
Brand Name
Brand Name

spytraining KIDS

met STERRE KONING!

Speciaal voor kinderen hebben we de Spytraining Kids! In deze X-Cube experience worden de kids opgeleid tot meesterspion met Sterre Koning! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Je gaat verschillende uitdagingen aan, zoals het opsporen van een spion, codes kraken een spion overhoren en een bom ontmantelen! De perfecte experience voor het hele gezin! 

9

30 minuten

9

2 - 6 personen

9

voor kids vanaf 9 jaar

Brand Name
Brand Name
Brand Name

Agent 8008

Met Youtuber RONALD!

Agent 8008 is een toffe escape beleving voor kinderen! Tijdens 8 spannende missies in de X-Cube moeten Agent 8008 worden geholpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden van de mysterieuze hacker! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 dit avontuur aan! 

9

30 minuten

9

2 - 6 personen

9

voor kids vanaf 9 jaar

Brand Name
Brand Name
Brand Name

ESCAPE FROM REALITY. ENTER THE X-CUBE!

Een nieuwe beleving!

De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, blacklight, lichteffecten en geluidssysteem. Daarnaast zijn er verschillende objecten waar spellen en opdrachten mee uitgevoerd kunnen worden. 

Meerdere experiences

In de X-Cube kan je diverse belevingen spelen met 2 tot 6 personen van 30 of 60 minuten. Er zijn spellen voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld Spy Training met Katja Schuurman in de hoofdrol of de Spytraining kids met Sterre Koning. Daarnaast kan je nu ook de nieuwe family game Agent 8008 boeken!

Speel in Maassluis

In Maassluis staat de X-Cube bij Theater Koningshof. Bij binnenkomst neem je de trap naar boven en dan zie je de X-Cube staan. Theater Koningshof is door de ruime openingstijden, centrale ligging en grote parkeerplaats een ideale locatie voor de X-Cube.

Informatie

KONINGSHOF MAASSLUIS

De eerste X-Cube staat bij Theater Koningshof in Maassluis. Uiverlaan 20, 3145XN MAASSLUIS. 

De X-Cube is rolstoelvriendelijk.

Theater Koningshof is te bereiken via
010 591 1430

 

N

makkelijk bereikbaar

Parkeerplaatsen zijn er in overvloed aan de overkant bij Theater Koningshof en parkeren is gratis.

DOELGROEP

De Spy Training is het meest geschikt vanaf 14 jaar in een groep van 2 tot 6 personen. De Spy Training kids raden wij aan vanaf 10 jaar. Ideaal voor kinderfeestjes, maar ook voor het gezin.