DE NIEUWE ESCAPE BELEVING IN NIEUWEGEIN!

DE X-CUBE
EXPERIENCE

UNIEKE BEKLEVING IN NIEUWEGEIN!

DE X-CUBE
EXPERIENCE

BOEK VANDAAG JOUW EXPERIENCE!

spytraining

met katja schuurman

Samen met Katja Schuurman word jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

9
speelduur

30 of 60 minuten

9
aantal personen

2 - 6 personen

9
moeilijkheidsgraad

voor volwassenen

9
30 minuten versie

vanaf €9,50 P.P

9
60 minuten versie

vanaf €16,00 P.P.

AGENT 8008

met Ronald Vledder

Een compleet nieuwe X-Cube experience met bekende Youtuber Ronald Vledder! In 8 spannende missies moeten jullie Agent 8008 helpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden uit de handen van de mysterieuze hacker…gaat het jullie lukken?

9
speelduur

30 minuten

9
aantal personen

2 - 6 personen

9
moeilijkheidsgraad

kinderen vanaf 9 jaar

9
kosten

€9,50 P.P

spytraining kids

met STERRE KONING

Samen met Sterre Koning word jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

9
speelduur

30 minuten

9
aantal personen

2 - 6 personen

9
moeilijkheidsgraad

kinderen vanaf 9 jaar

9
kosten

€9,50 P.P

ESCAPE FROM REALITY. ENTER THE X-CUBE!

Een nieuwe beleving!

De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, blacklight, lichteffecten en geluidssysteem. Daarnaast zijn er verschillende objecten waar spellen en opdrachten mee uitgevoerd kunnen worden. 

Meerdere experiences

In de X-Cube kan je diverse belevingen spelen met 2 tot 6 personen van 30 of 60 minuten. Er zijn spellen voor volwassenen en kinderen. Bijvoorbeeld Spy Training met Katja Schuurman in de hoofdrol of de Spytraining kids met Sterre Koning. Daarnaast kan je nu ook de nieuwe family game Agent 8008 boeken!

Speel in Cityplaza Nieuwegein

In Nieuwegein vind je de X-Cube in winkelcentrum City Plaza. Parkeren kan eenvoudig in de grote garage bij het winkelcentrum (betaald parkeren).

Informatie

CiTY PLAZA NIEUWEGEIN

 City Plaza
Raadstede 2 
3431 HA, Nieuwegein

De X-Cube is rolstoelvriendelijk.

 

N

makkelijk bereikbaar

De X-Cube bevind zich in City Plaza van Nieuwegein. Parkeren kan eenvoudig in de betaalde parkeergarage van City Plaza zelf.

DOELGROEP

De Spy Training is het meest geschikt vanaf 14 jaar in een groep van 2 tot 6 personen. De Spy Training kids raden wij aan vanaf 10 jaar. Ideaal voor kinderfeestjes, maar ook voor het gezin.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com