Select Page

Nieuws

 

 X-Corp onthult twee spannende nieuwe spellen in de X-Cube

Maassluis, 6 oktober 2023

X-Corp, de toonaangevende naam in social entertainment en belevingen, is verheugd om de lancering aan te kondigen van twee gloednieuwe spellen in de X-Cube, de innovatieve experience-ruimte van 16m2 met 25 locaties in Nederland. De nieuwe spellen, “Murder at the Mansion” en “Crazy Gameshow met acteur en presentator Buddy Vedder,” beloven bezoekers een ongeëvenaarde dosis spanning en sensatie. De games zijn zoals ook bij andere titels van X-Cube te spelen in teams van 2 tot 6 personen, waarbij samenwerking en plezier centraal staan.

In de afgelopen 2 jaar zijn er 38 X-Cubes geplaatst op 25 locaties door heel Nederland en België. De X-Cubes staan bij grotere leisure centra, speelparadijzen, vakantieparken zoals Center Parcs en sinds deze zomer zijn de eerste 6 X-Cubes geplaatst bij vestigingen van de grootste bioscoopketen van Nederland, Pathé.

“Murder at the Mansion” – Los het mysterie op in binnen één uur!
“Mystery lovers, verenigt u!” Met “Murder at the Mansion” kunnen bezoekers hun innerlijke speurder ontketenen en een intrigerende moordzaak oplossen. Deze meeslepende ervaring biedt spelers de kans om hun onderzoekvaardigheden te testen terwijl ze in een race tegen de klok aanwijzingen verzamelen, puzzels oplossen en uiteindelijk de dader ontmaskeren. Met een speeltijd van een uur is dit spel perfect voor thrillseekers en puzzelliefhebbers.

 “Crazy Gameshow” – Win prachtige prijzen in deze ultieme spelshow.
Voor degenen die graag hun vaardigheden en snelheid willen testen, is “Crazy Gameshow” de ideale keuze. In samenwerking met acteur en presentator Buddy Vedder, worden deelnemers uitgedaagd om een reeks minispellen te spelen en gezamenlijk een zo hoog mogelijke scores te behalen om prachtige prijzen te winnen. Buddy geeft aan dat hij meteen enthousiast was toen hij voor deze uniek rol werd benaderd: “In de Crazy Gameshow speel ik een dubieuze quizmaster met een verborgen agenda. Het is tof om onderdeel te zijn van zo’n innovatieve productie waar video en gaming in een experience ruimte elkaar versterken.“. Van behendigheidsspellen tot hersenkrakers, deze 30 minuten durende game zal je adrenaline laten pompen terwijl je strijdt om de titel van kampioen.

De soft launch van deze spannende nieuwe spellen vond 25 september 2023 tijdens de IAAPA 2023 in Wenen, de grootste entertainmentbeurs van Europa. Bezoekers van de beurs waren de eerste die deze ervaringen konden uitproberen en de reacties waren zeer bemoedigend.

De titels zijn vanaf vandaag te boeken bij de meeste X-Cube locaties in Nederland en België en een verdere uitrol zal de komende week plaatsvinden. De lancering start met de Nederlands versie, waarna de Engelstalige versie snel volgt en later dit jaar volgen ook de Franse en Duitse versie.

X-Corp blijft zich inzetten voor het bieden van onvergetelijke ervaringen en het verleggen van de grenzen van entertainment. Buddy Vedder is na Katja Schuurman, Sterre Koning en Ronald Vledder de vierde bekende persoon die schittert in een X-Cube experience.

Voor meer informatie over X-Corp en onze innovatieve experience-ruimtes, kunt u terecht op onze website.

Over X-Corp:
X-Corp is een toonaangevend entertainmentbedrijf dat zich toelegt op het creëren van unieke en meeslepende belevingen voor mensen van alle leeftijden. X-Corp BV is in 2019 opgericht door 2 Nederlandse ondernemers en bouwt en ontwikkelt digitale escape experiences onder de naam X-Cube. Hiermee is X-Cube in korte tijd het grootste escapebedrijf van Nederland geworden. Door het aanbieden van verschillende experiences in dezelfde ruimtes kunnen met de X-Cubes verschillende doelgroepen worden bereikt van jong tot oud.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com